Tabăra de Pictură pe Față, ediția II, va avea loc tocmai la Camping Fain (29iunie -2 iulie 2023)

Ați auzit bine! Tabăra de Pictură pe Față, ediția II, va avea loc tocmai la Camping Fain (29iunie -2 iulie 2023)

Automat vorbim de un eveniment fain!

Dacă sunteți puțin pretențioși la acest aspect, vă rugăm să vă rezervați opțiunea preferată cât mai rapid – sunt doar câteva locuri per opțiune 💚

Da! Locația vă permite să veniți cu întreaga familie🥰 mămicile învață pictura pe față, tăticii cu piticii se bucură de Camping Fain și experiența locului!

Pentru rezervări, accesați site-ul Camping Fain – acolo veți găsi și mai multe poze(secțiunea ‘povestea Fain’) și multe alte detalii despre întreaga locație.

Cea de a doua ediție a Taberei de Pictură pe față și corp, va avea loc la Camping Fain, în Județul Mureș (Sălard, Valea Jîrca), între 29 iunie – 2 iulie 2023 și va fi locul perfect pentru a învăța o mulțime de tehnici, trucuri și trenduri în pictura pe față! Și nu numai! E ocazia perfectă de a te întâlni cu frumoasa comunitate de pictură pe față din întreaga țară, de a schimba impresii, lega prietenii, de a deschide noi uși pentru viitoare colaborări și de a te bucura de frumusețea naturii!

Instructorii taberei sunt Ivona Velicu și Simona Rad, face painteri profesionişti, cu o experiență vastă în domeniu și studii internaționale în arta picturii pe față și corp.

Tabăra de pictură pe față beneficiază și de un instructor internațional,  Olga Murasev, care va susține un webinar în ultima zi a taberei.

Fie că sunteți începători sau vă aflați deja la un nivel avansat în acest domeniu, noi vă așteptăm cu drag să participați la acest eveniment unic in România!

Tabăra de pictură pe față este concepută să fie potrivită pentru oricine, indiferent la ce nivel se află. Vom avea workshopuri intensive, cu informații vaste și prețioase,  dar și sesiuni distractive în care vom combina utilul cu plăcutul!

Pe lângă toate acestea fiecare participant va beneficia de un goodie bag plin cu surprize 🎁🖌🎨🎉 și multe alte activități pe care le vom dezvalui pe parcurs sau la fața locului! 😱😍

Înscrieri și detalii: 0740-939.332 sau ivonasmagiccolors@gmail.com

Invitata noastră specială, instructor de talie mondială și fondatoare a International Face Painting School : Olga Murasev!

Da, ați citit bine! 💜

Olga Murasev va fi împreună cu noi duminică, 02 iulie, într-un webinar live care va fi predat în limba română!

‘Echilibru în face painting: cum să creezi modele armonioase prin culori, elemente și amplasament’ – va fi cu siguranță unul dintre cele mai așteptate workshop-uri de la Tabără! 
🎨🖌🔥

Înscrieri și detalii: 0740-939.332 sau ivonasmagiccolors@gmail.com

Costul taberei este de 2500 lei și include participarea la toate activitățile taberei și asigură mesele necesare fiecărui participant! În plus, fiecare participant va primi un goodie bag minunat de colorat!

Înscrieri și detalii: 0740-939.332 sau ivonasmagiccolors@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *