Curs intensiv de Face Painting – Tehnici de bază

Din experiența mea de peste 10 ani în face painting, am observat că în România nu există informație profesională despre această artă. Cu toții am încercat să pictăm după diverse tutoriale vizionate pe internet, însă rezultatele obținute nu erau întodeauna cele dorite.

De aceea am conceput acest curs intensiv, potrvit pentru nivelele începător și mediu, în care pe lângă informațiile prețioase despre pensule, vopsele și alte materiale folosite în face painting, vom descoperi atât tehnicile de bază în arta picturii pe față, cât și cele prin care se pot crea modele indite – double dip, one stroke sau altele.

Ce obții dacă vii la acest workshop?

•             Dacă ești începător, te familiarizezi cu cele mai importante tehnici utilizate în pictura pe față și înveți cateva modele simple, dar de mare efect cu care vei fi în centrul atenției la fiecare eveniment la care vei picta.

•             Dacă stăpânești la un nivel mediu pictura pe față – ești animator petreceri pentru copii și vrei să te dezvolți mai mult în domeniul acesta, însă nu știi cum, venind la acest workshop vei învăța câteva trucuri care să iți ușureze munca și prin care picturile tale să treacă la un nivel superior.

•             Vei afla despre ce trebuie să conțină trusa unui face painter, despre diferențele dintre diversele tipuri de pensule și vopsele – cum să le folosim corect și cum să avem grijă de ele, despre accesoriile care dau valoare unui design și despre modalitățile prin care poți obtine picturi calitative.

•             Hands-on !!! Vei învăța 5 tehnici în pictura pe față pe care le vei exersa prin 5 modele diferite – tehnica de lucru cu pensula rotundă (linework tehnique), tehnica double dip, tehnica folosirii stencil-urilor, tehnica amestecării culorilor (blending tehnique) și tehnica one stroke.

Data: va fi stabilită ulterior

Durata: 10:00 – 17:00 (cu o pauza de 30 de minute în care sunt asigurate gustările)

Locație: va fi stabilită ulterior

TOATE VOPSELELE, STENCIL-URILE, SCLIPICIUL, PUDRELE, ACCESORIILE SUNT ASIGURATE!!!

Maxim 12 participanți

Pentru informații suplimentare: 0740939332 sau ivonasmagiccolors@gmail.com

Te invit și pe tine să descoperi această artă minunată!

Câteva cuvinte despre mine:
Am început să pictez pe față și corp acum mai bine de 10 ani, dintr-o întâmplare. Pe atunci nu știam nimic despre această artă, puțin răspândită la vremea aceea în Romania, mult timp practicând-o amatoricește. Experiența care m-a facut să privesc arta face&body painting-ului din cu totul altă perspectivă a fost întâlnirea în cadrul unui workshop la Milano, acum 4 ani cu mentorul meu, Olga Murasev, fondatoarea International Face Paiting School, singura școală de face painting din lume. Pot spune cu mândrie că sunt singura persoană din România care a absolvit aceste cursuri, și nu oricum, ci ca Honor Student!
Cu timpul m-am documentat, am exersat, am participat la workshopuri internaționale cu face and body painteri recunoscuți la nivel mondial (Olga Murasev, Matteo Arfanotti, Natalee Davies, Anna Wistrich, Jinny Houle, Rob Smith, Teresa Mullin, Riina Laine, Miguel Angel) și am interacționat cu oameni pasionați de același lucru.
După experienta acestor cursuri și întâlniri îmi doresc să duc arta face&body painting-ului din România la un nivel superior!

Clasamente naționale și internaționale:

Locul 1 – CONCURSUL NAȚIONAL DE MAKE UP KRYOLAN Ediția 1 “Monster Parade”, 2019, București, România

Locul 5 – ITALIAN BODYPAINTING FESTIVAL, ediția 14, 2019, Garda, Veneto, Italia

Locul 13 – WORLD BODYPAINTIG FESTIVAL, ediția 21, 2019, Klagenfurt, Austria