Workshop Body Painting

Din experiența mea de peste 10 ani în face&body painting, am observat că în România nu există informație profesională despre această artă. Cu toții am încercat să pictăm după diverse tutoriale vizionate pe internet, însă rezultatele obținute nu erau întotdeauna cele dorite.

De aceea am conceput acest curs intensiv de 7 ore, potrvit pentru toate nivelurile, în care pe lângă informațiile prețioase despre pensule, vopsele și alte materiale folosite în face&body painting, vom descoperi atât tehnicile de bază în arta picturii pe față și corp, cât și cele prin care se pot crea modele indite – blending tehnique, stencil tehnique, double dip, one stroke sau altele.

Ce obții dacă vii la acest workshop?

•              Dacă ești începător, te familiarizezi cu cele mai importante tehnici utilizate în pictura pe corp și realizezi primul tău body painting.

•              Dacă stăpânești la un nivel mediu pictura pe față sau corp – ești make-up artist sau pasionat de lumea machiajului, animator petreceri pentru copii și vrei să te dezvolți mai mult, însă nu știi cum, participând la acest workshop vei învăța trucuri și tehnici care să iți ușureze munca și prin care picturile tale să treacă la un nivel superior.

•              Vei afla despre ce trebuie să conțină trusa unui face&body painter, despre diferențele dintre diversele tipuri de pensule și vopsele – cum să le folosim corect și cum să avem grijă de ele, despre accesoriile care dau valoare unui design și despre modalitățile prin care poți obține picturi calitative.

•              Hands-on!!! Vei învăța de la zero cum să creezi și să realizezi o pictură pe corp! Tematică, amplasament, culori, texturi, lumini și umbre, flow, detalii, glam – despre toate vom vorbi, pe toate le vei învăța și exersa!

Data: va fi stabilită ulterior

Durata: 10:00 – 17:00 (cu o pauza de 30 de minute în care sunt asigurate gustările)

Locație: va fi stabilită ulterior

TOATE VOPSELELE, STENCIL-URILE, SCLIPICIUL, PUDRELE, ACCESORIILE SUNT ASIGURATE!!!

Maxim 12 participanți

Pentru informații suplimentare: 0740939332 sau ivonasmagiccolors@gmail.com

Te invit și pe tine să descoperi această artă minunată!

Câteva cuvinte despre mine:
Am început să pictez pe față și corp acum mai bine de 10 ani, dintr-o întâmplare. Pe atunci nu știam nimic despre această artă, puțin răspândită la vremea aceea în Romania, mult timp practicând-o amatoricește. Experiența care m-a facut să privesc arta face&body painting-ului din cu totul altă perspectivă a fost întâlnirea în cadrul unui workshop la Milano, acum 4 ani cu mentorul meu, Olga Murasev, fondatoarea International Face Paiting School, singura școală de face painting din lume. Pot spune cu mândrie că sunt singura persoană din România care a absolvit aceste cursuri, și nu oricum, ci ca Honor Student!
Cu timpul m-am documentat, am exersat, am participat la workshopuri internaționale cu face and body painteri recunoscuți la nivel mondial (Olga Murasev, Matteo Arfanotti, Natalee Davies, Anna Wistrich, Jinny Houle, Rob Smith, Teresa Mullin, Riina Laine, Miguel Angel) și am interacționat cu oameni pasionați de același lucru.
După experienta acestor cursuri și întâlniri îmi doresc să duc arta face&body painting-ului din România la un nivel superior!

Clasamente naționale și internaționale:

Locul 1 – CONCURSUL NAȚIONAL DE MAKE UP KRYOLAN Ediția 1 “Monster Parade”, 2019, București, România

Locul 5 – ITALIAN BODYPAINTING FESTIVAL, ediția 14, 2019, Garda, Veneto, Italia

Locul 13 – WORLD BODYPAINTIG FESTIVAL, ediția 21, 2019, Klagenfurt, Austria