Am început să pictez pe față acum mai bine de 10 ani, dintr-o întamplare. Pe atunci nu știam nimic despre această artă, puțin răspândită la vremea aceea în România, mult timp practicând-o amatoricește.

Am început să mă uit însă la ceea ce făceau artiștii din afara țării în acest domeniu și am rămas impresionată. În sinea mea lua naștere o nouă pasiune. Nu am fost niciodată talentată la desen sau pictură așa că nu m-am gândit că voi ajunge să fac și eu lucrul acesta. Da, ați citit bine! Consider că la mine a fost și este vorba despre pasiune și muncă! Cred că vorba “99% transpirație și 1% inspirație” mi se potrivește foarte bine! Ani de zile am rămas doar cu privitul, dar am încercat cât de cât să îmi îmbunătățesc picturile. Cred că în primul rând m-au atras culorile. Întotdeauna culorile mi s-au părut magice, de aici şi nume brandului meu: Ivona’s Magic Colors

Mult timp am fost autodidactă, dar simțeam că trebuie să trec la alt nivel, doar că în România nu exista informaţie profesională în acest domeniu.

Experiența care m-a facut să privesc arta face painting-ului din cu totul altă perspectivă a fost întâlnirea în cadrul unui workshop la Milano, acum 4 ani cu mentorul meu, Olga Murasev, fondatoarea International Face Paiting School, singura școală de face painting din lume. Pot spune cu mândrie că sunt singura persoana din România care a absolvit aceste cursuri, și nu oricum, ci ca Honor Student!

Cu timpul m-am documentat, am exersat, am participat la convenții și workshop-uri internaționale (Italia, Austria, Spania, Olanda) cu face and body painteri recunoscuți la nivel mondial (Olga Murasev, Matteo Arfanotti, Natalee Davies, Anna Wistrich, Jinny Houle, Rob Smith, Teresa Mullin, Riina Laine, Miguel Angel) și am interacționat cu oameni pasionați de același lucru.

După experiența acestor cursuri și întâlniri îmi doresc să duc arta face&body painting-ului din România la un nivel superior, iar prin ceea ce fac doresc să îi bucur atât pe cei mici cât și pe cei mari și să educ în același timp părinții, viitorii face painteri, companiile care își doresc acest serviciu la evenimentele lor, practic toți clienții mei că există și picturi deosebite, făcute cu drag și îndemânare, cu grijă pentru client, cu materiale de calitate superioară, potrivite pentru pictura pe față și corp, în condiții igienice. Brandul cu care am pășit în lumea profesioniștilor a fost Diamond FX. Sunt și astăzi produsele mele favorite, iar acum le puteți găsi și voi în magazinul online.

Este important ca beneficirii să primească servicii de calitate, făcute în mod profesionist și să știe să facă diferența între furnizorii de pe piață. Am grijă ca în cadrul cursurilor pe care le organizez să atrag atenția asupra acestor aspecte, învățate la rândul meu de la maeștrii internaționali, și să le dau rezolvări cursanților, în acest fel dezvoltând aceasta industrie și în România!

Și pentru că sunt de părere că lucrurile minunate se întâmplă atunci când se adună împreună oameni pasionați de același lucruri, am lângă mine o echipă super tare, cu care am participat la multe evenimente și la cele mai mari festivaluri din România – Untold și Neversea.

Clasamente naționale și internaționale:

Locul 1 – CONCURSUL NAȚIONAL DE MAKE UP KRYOLAN Ediția 1 “Monster Parade”, 2019, București, România

Locul 5 – ITALIAN BODYPAINTING FESTIVAL, ediția 14, 2019, Garda, Veneto, Italia

Locul 13 – WORLD BODYPAINTIG FESTIVAL, ediția 21, 2019, Klagenfurt, Austria

Serviciile pe care le ofer sunt:

Pictură pe față pentru copii și adulți

Petreceri pline de culoare și zâmbete largi atunci când rezultatul este văzut în oglindă. Pictura pe față se potrivește atât celor mici cât și celor mari în diferite ocazii – aniversări, botezuri, nunți, petreceri tematice, festivaluri. Alege modelul și culorile preferate, visează și … SĂ ÎNCEAPĂ PETRECEREA!

Pictură pe burtică pentru viitoarele mămici

Pentru că ai șansa doar de foarte puține ori în viață să îți creezi o amintire așa de deosebită! Pictura pe burtică este un adevărat răsfăț pentru viitoarele mămici!

Pictură pe corp

Potrivită pentru festivaluri, ședințe foto, filme, teatru și reclame.

Machiaje efecte speciale

Pentru petreceri tematice, petreceri de Halloween, festivaluri, reclame și filme.

Pictură pe față pentru sesiuni foto de familie

Pentru o ședință foto inedită și plină de culoare, alege să fii deosebit! Cei mici se vor bucura, iar cei mari se vor distra!

Festival Look – Te pregătești de vară, de soare,  de muzică bună și de cele mai mari festivaluri din România?  Nu uita de festival glitter & blings!!!  Machiajul de festival îți completează look-ul pentru zile și nopți de vară de neuitat!

Beauty Makeup

Machiaje de zi, naturale, machiaje de seară sau de ocazie, realizate în diferite tehnici cu produse profesionale. Alege să strălucești la evenimentul tău!

Cursuri de face painting pentru adulţi

Vrei să faci parte din această lume plină de culoare, să îți îmbunătățești abilitățile în acest domeniu sau chiar să îți descoperi noi talente? Nu ezita să participi la cursul intensiv de face painting! Mai multe informații găsești pe pagină sau prin mesaj privat.